Heerkensbouw. Bouw- & timmerwerkzaamheden
Houten Vloeren Webwinkel
info@HeerkensBouw.nl 06 - 547 537 95

Houten tuinhuis / berging


<< terug naar het overzicht

Wilt u graag een buitenruimte creeren? Dan kunt u voor een tuinhuis kiezen. De buitenzijde wordt meestal uitgevoerd in hout, onder andere in gewolmaniseerd, meranti of red cedar. Deze houtsoorten voorzien in een lange levensduur. Er zijn ook onderhoudsvrije materialen leverbaar. U kunt een simpel tot een uiterst luxe tuinhuis creeren, bijvoorbeeld door een overstek met spotjes. Aan de binnenzijde kan ook voor verschillende afwerkingen gekozen worden, waarmee u uw tuinhuis meteen een andere uitstraling geeft, bijvoorbeeld grenen kraaldelen of spotjes aan de binnenzijde.

Bekijk hieronder de foto's van een gerealiseerd project. Door op de foto's te klikken, kunt u de foto's in het groot bekijken.


St.Oedenrode - 5 x 5 meter - Tuinhuis met pyramide kap, met vlakke pannen dichtgedekt. Buitenzijde bekleed met gewolmaniseerd hout.

Mariaheide - 3,8 x 5,6 meter - Tuinhuis met schilddak, voorzien van daksingels. Buitenzijde bekleed met gewolmaniseerd hout. Binnenzijde voorzien van grenen kraaldelen en spotjes in een koof.

Best - 2,6 x 2,6 meter - Berging met platdak. Een compacte berging voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap. Buitenzijde bekleed met gewolmaniseerd hout.

Eerde - 1 x 2,6 meter - Deze opbergruimte heeft plaats voor 2 kliko's en wat tuingereedschap. Uitgevoerd in gewolmaniseerd hout.

Eerde - 1 x 2 meter - Afdek vlonder - Uitgevoerd in Red Ceder hout.